بازار توزیع ظروف مسی صادراتی
ظروف مسی صادراتی از جمله زیباترین و با کیفیتترین ظروفی هستند که از فلز مس تولید میگردند و با توجه به خواصی ضد میکروبی و ضد سرطانی مس مورد توجه مشتریان داخلی و خارجی قرار گرفتهاند. خوردن غذا در ظروف مسی موجب آزاد سازی عناصر مختلف در غذا میگردد که موجبات تقویت بدن را ایجاد مینماید. بنابراین بازار توزیع ظروف مسی صادراتی از رونق قابل توجهی برخوردار است و بسیاری از تولیدکنندگان با ارائه این ظروف به شیوههای مختلف دسترسی مشتریان به آنها را سادهتر نمودهاند.
مراحل ساخت ظروف مسی صادراتی
آیا شما هم از ظروف مسی استفاده می کنید؟ تا به حال فکر کرده اید ظروف مسی چگونه ساخته می شوند!
ظروف مسی از جمله پرطرفدارترین ظروفی می باشند که در بازار وجود دارد چرا که با داشتن عنصر مس موجب می شود تا غذا دارای عناصر با ارزشی گردد.
به همین جهت خوردن غذا در ظروف مسی مزیت های زیادی ایجاد می کند که شامل کاهش چربی و کلسترول خون، رفع کم خونی، کاهش درد مفاصل، عملکرد بهتر سیستم مغز و اعصاب و … را می توان نام برد.
امروزه انواع ظروف مسی صادراتی طی فرآیند خاصی ساخته خواهند شد که می توان مراحل ساخت این ظروف را به صورت زیر بیان کرد:
- قالب: معمولا همه ظروف مسی با استفاده از ورقه های به نام گرده ساخته می شوند. برای ساخت انواع ظروف مسی ابتدا قالبی برای آنها با استفاده از فولاد تولید می نمایند.
- خم کاری: معمولا گرده ها را با استفاده از قالب و دستگاه های مختلف خم می نمایند تا شکل اولیه ظرف مسی ایجاد شود.
- چکش کاری یا کنده کاری: در این مرحله با توجه به سلیقه تولید کننده بر سطح بیرونی ظرف با چکش ضرباتی وارد کرده تا چکش کاری شود یا طرح های با کنده کاری ایجاد می نمایند.
- قلع کاری یا سفید کاری: معمولا سطح داخلی ظروف مسی را با فلز قلع آبکاری می کنند تا یون های مس در غذا آزاد نشوند.
- پرداخت کاری: سطح بیرونی ظروف مسی پرداخت کاری شده و براق می گردد.
ارائه عمده ظروف مسی صادراتی
امروزه انواع ظروف مسی همچون دیگ مسی، قابلمه، جام مسی، پارچ مسی، بشقاب مسی و … توسط تولید کننده های انواع ظروف مسی ساخته می گردد.
معمولا این تولیدکنندگان به ارائه ظروف مسی صادراتی در حجم بالا و به صورت عمده به شیوه های گوناگونی می پردازند که از جمله روش ها ارائه عمده آنها می توان به فروش حضوری و اینترنتی آنها اشاره کرد.
معمولا ارائه عمده ظروف مسی صادراتی به شیوه اینترنتی بسیار باصرفه تر تمام می گردد چرا که علاوه بر بهره مندی از تخفیفات تولید کننده با حذف واسطه های فروش این محصولات را با قیمت مناسب تری نسبت به بازار حضوری خریداری خواهند کرد.
منبع: مسین راد